J AGR FOOD CHEM - JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
Publikationen
- 2020
Cuprizone-Induced Demyelination in Mouse Hippocampus Is Alleviated by Ketogenic Diet.
Liu, C., Zhang, N., Zhang, R., Jin, L., Petridis, A. K., Loers, G., Zheng, X., Wang, Z. & Siebert, H-C., 07.10.2020, in: J AGR FOOD CHEM. 68, 40, S. 11215–11228Publikationen: SCORING: Beitrag in Fachzeitschrift/Zeitung › SCORING: Zeitschriftenaufsatz › Forschung › Begutachtung
- 2007
Toxicological and analytical investigations of noni (Morinda citrifolia) fruit juice.
Westendorf, J., Harms-Effenberger, K., Iznaguen, H. & Basar, S., 2007, in: J AGR FOOD CHEM. 55, 2, S. 529-537 2.Publikationen: SCORING: Beitrag in Fachzeitschrift/Zeitung › SCORING: Zeitschriftenaufsatz › Forschung › Begutachtung
- 2006
Application of stable carbon isotope analysis to the detection of testosterone administration to cattle.
Hebestreit, M., Flenker, U., Buisson, C., Andre, F., Bruno, L. B., Fry, H., Lang, M., Weigert, A. P., Heinrich, K., Hird, S. & Schänzer, W., 2006, in: J AGR FOOD CHEM. 54, 8, S. 2850-2858 8.Publikationen: SCORING: Beitrag in Fachzeitschrift/Zeitung › SCORING: Zeitschriftenaufsatz › Forschung › Begutachtung