J AGR FOOD CHEM - JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY

Publikationen

  1. 2020
  2. Cuprizone-Induced Demyelination in Mouse Hippocampus Is Alleviated by Ketogenic Diet.

    Liu, C., Zhang, N., Zhang, R., Jin, L., Petridis, A. K., Loers, G., Zheng, X., Wang, Z. & Siebert, H-C., 07.10.2020, in: J AGR FOOD CHEM. 68, 40, S. 11215–11228

    Publikationen: SCORING: Beitrag in Fachzeitschrift/ZeitungSCORING: ZeitschriftenaufsatzForschungBegutachtung

  3. 2007
  4. Toxicological and analytical investigations of noni (Morinda citrifolia) fruit juice.

    Westendorf, J., Harms-Effenberger, K., Iznaguen, H. & Basar, S., 2007, in: J AGR FOOD CHEM. 55, 2, S. 529-537 2.

    Publikationen: SCORING: Beitrag in Fachzeitschrift/ZeitungSCORING: ZeitschriftenaufsatzForschungBegutachtung

  5. 2006
  6. Application of stable carbon isotope analysis to the detection of testosterone administration to cattle.

    Hebestreit, M., Flenker, U., Buisson, C., Andre, F., Bruno, L. B., Fry, H., Lang, M., Weigert, A. P., Heinrich, K., Hird, S. & Schänzer, W., 2006, in: J AGR FOOD CHEM. 54, 8, S. 2850-2858 8.

    Publikationen: SCORING: Beitrag in Fachzeitschrift/ZeitungSCORING: ZeitschriftenaufsatzForschungBegutachtung