CURR OPIN GASTROEN

Publikationen

  1. 2021
  2. Autoimmune hepatitis: from immunopathogenesis to diagnostic and therapeutic innovation

    Weiler-Normann, C. & Lohse, A. W., 01.03.2021, in: CURR OPIN GASTROEN. 37, 2, S. 86-90 5 S.

    Publikationen: SCORING: Beitrag in Fachzeitschrift/ZeitungSCORING: ReviewForschung

  3. 2020
  4. New systemic agents for hepatocellular carcinoma: an update 2020

    von Felden, J., 05.2020, in: CURR OPIN GASTROEN. 36, 3, S. 177-183 7 S.

    Publikationen: SCORING: Beitrag in Fachzeitschrift/ZeitungSCORING: ReviewForschung

  5. 2017
  6. Risk of cholangiocarcinoma in patients with primary sclerosing cholangitis: diagnosis and surveillance

    Ehlken, H., Zenouzi, R. & Schramm, C., 03.2017, in: CURR OPIN GASTROEN. 33, 2, S. 78-84 7 S.

    Publikationen: SCORING: Beitrag in Fachzeitschrift/ZeitungSCORING: ReviewForschung

  7. 2008
  8. Detection and endoscopic therapy of early esophageal adenocarcinoma.

    Seewald, S., Ang, T. L., Groth, S., Zhong, Y., Bertschinger, P., Altorfer, J., Thonke, F. & Soehendra, N., 2008, in: CURR OPIN GASTROEN. 24, 4, S. 521-529 4.

    Publikationen: SCORING: Beitrag in Fachzeitschrift/ZeitungSCORING: ZeitschriftenaufsatzForschungBegutachtung